Korpa
0 U korpi: 0 din
Vaša korpa je prazna.
Opšti uslovi ugovora

Opšti uslovi ugovora

On-line prodavnica Bjeloš.rs je internet prodavnica koja posluje u skladu sa Zakonom o elektronskoj trgovini i svim ostalim važećim zakonima i propisima u Republici Srbiji.

Korišćenjem sajt, vi prihvatate i slažete se da ćete se pridržavati ovih pravila i propisa.  Oni mogu da se ažuriraju s vremena na vreme  bez prethodnog obaveštenja, zato je potrebno da ih periodično pregledate.
Bjeloš zadržava pravo da bez prethodnog obaveštavanja vrši izmene i dopune ovih Uslova korišćenja.

Itelektualna svojina

Sadržaj prikazan na ovom internet sajtu je zaštićen autorskim pravima i svaka neovlašćena upotreba može predstavljati kršenje zakona.  Sav sadržaj na ovom sajtu su vlasništvo Bjeloš.rs ili njegovih dobavljači. Sadržaj možete pregledati, kopirati, štampati ili preuzimati isključivo za ličnu, nekomercijalnu upotrebu i u informativne svrhe. Sve informacije dostupne na internet stranama isključivo su informativnog karaktera, ne možete ga reprodukovati ili javno prikazivati, izvoditi ili na drugi način koristiti u javne ili komercijalne svrhe.

Vaš nalog

Ukoliko koristite on-line prodavnicu Bjeloš.rs odgovorni ste za održavanje i poverljivost svog naloga i lozinki koje ste dobili prilikom registracije na sajtu. Korišćenjem Bjeloš.rs on-line prodavnicu odgovorni ste za sve aktivnosti koje se dešavaju na vašem nalogu i sa vašom lozinkom. Maloletnici mogu koristiti naš sajt uz nadzor roditelja ili staratelja Bjeloš zadržava pravo da odbije pružanja usluga, ukine nalog ili otkaže narudžbenicu ukoliko ustanovi da su prekršeni Uslovi korišćenja. Vaše podatke koje ste naveli prilikom registracije Bjeloš će koristiti radi kupoprodaje proizvoda i uspostavljanja poslovnog kontakta i neće ih koristiti u druge svrhe ili ih dostaviti trećim licima.

Opisi proizvoda

Bjeloš.rs nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće. Bjeloš ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100% tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka. Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili, a mi ćemo vam vratiti novac.

 

Cene proizvoda

Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu.

Bjeloš.rs se obavezuje da će prihvatiti svaku cenu po kojoj ste napravili narudžbenicu bez obzira da li se cena proizvoda promenila nakon kreiranja narudžbenice. On-line prodavnica Bjeloš.rs ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje email obaveštenja potrošaču ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu, npr. umesto 1000 je navedena cena 100 din, i sl, ili usled nedostupnosti proizvoda.

 

Radno vreme

Bjeloš.rs radi od 00-24h, 7 dana u nedelji. U slučaju tehničkih problema ili tokom zahvata redovnog održavanja sajt može biti kraći vremenski period nedostupan o čemu ćete biti obavešteni.

 

Promena (ažuriranje) podataka na sajtu

Bjeloš.rs zadržava pravo da može u svako vreme, bez prethodne najave, promeniti podatke prikazane na bilo kojoj stranici sajta. Posetioci Bjeloš.rs nemaju pravo da jednostrano menjaju uslove korišćenja, a svaka eventualna izmena je nevažeća osim u slučaju da se obe strane saglase pisanim putem.

 

Ostalo

 

Delimična ili potpuna neprimenjivost ili nezakonitost određene odredbe ovih Uslova korišćenja, neće uticati na punovažnost ostalih odredbi koje ostaju na snazi u celini. Neprimenjiva ili nezakonita odredba će biti zamenjena drugom odgovarajućom odredbom. Saglasni ste da vaša prava i obaveze proistekle iz ovih Uslova korišćenja ne možete preneti na treća lica bez izričitog pismenog odobrenja on-line prodavnicu Bjeloš.rs sajt je u vlasništvu firme DOO BJELOŠ, sa matičnim brojem 08737509 i sedištem u Bačkoj Palanci, Miletićeva 64.

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.